Riool ontstoppen Delft

Een rioolontstopping in Delft doen wij graag voor u!

Zit er een blokkade in uw riool? U krijgt misschien al nare dromen van gesprongen leidingen en opengebroken keukens of badkamers. Wees gerust, want onze experts verstaan hun vak. Het riool ontstoppen doen zij met zo min mogelijk overlast. En als u toch last heeft van een kapotte leiding of een ander ernstig rioolprobleem? Ook dan hebben zij een passende, professionele oplossing.

Rioolontstopping Delft - Uw specialist aan het werk

De werkzaamheden van uw riooldeskundige worden bepaald door de oorzaak en de ernst van de blokkade. Oppervlakkige verstoppingen door resten kunnen met een verenmachine of een hogedrukapparaat verwijderd worden. Zit de blokkade dieper, dan zal deze met een rioolcamera opgespoord moeten worden. In sommige gevallen kan onze expert daar de volgende problemen aantreffen:

 1. In uw leidingen groeien wortels van bomen of struiken.
 2. De leidingen zijn verschoven, door externe druk of door verzakking.
 3. Er zit een scheur of breuk in één van uw leidingen. Deze belemmert de afvoer van de resten uit uw huishouden of bedrijf.
 4. Mogelijk is uw riolering verkeerd aangelegd?
 5. Door werkzaamheden aan het riool (door de gemeente of andere partij) is uw riolering beschadigd geraakt.
Deze problemen veroorzaken meestal niet één, maar meerdere verstoppingen in de loop van een bepaalde tijd. Maakt u zich dus niet meteen druk als u voor het eerst sinds lange tijd te maken krijgt met een blokkade in uw riool. Onze specialist zal zich eerst op de rioolontstopping richten voordat hij overgaat tot een inspectie.

Kosten riool ontstoppen Delft

U bent van harte welkom om ons te bellen voor een prijsopgave. Onze expert kan deze opmaken op basis van uw probleembeschrijving. Om tot een definitieve prijs te komen is het wel belangrijk dat de specialist voldoende informatie heeft over het volgende:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe hardnekkig is deze blokkade?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade effectief worden verwijderd?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht te vervullen?
 • Is er misschien sprake van een groter rioolprobleem? Zo ja, dan zal er een inspectie moeten worden uitgevoerd.
 • De meeste vragen kunnen pas beantwoord worden als onze specialist eenmaal ter plekke is. Zijn er in een later stadium meer werkzaamheden nodig om de riolering te ontstoppen? Dan wordt u uiteraard op tijd ingelicht.

Advies om uw riolering te onderhouden

Hoe schoner uw riool, hoe minder kans op vervelende verstoppingen. U kunt niet alle problemen voorkomen, maar u kunt wel het een en ander doen om uw riolering in goede staat te houden. Onze experts hebben daarom wat tips voor u:

 • Gebruik eens per maand wat soda en warm water om uw afvoeren vetvrij te maken.
 • Los zeepresten goed op voordat u ze door de afvoeren spoelt.
 • Wij kunnen uw riolering preventief uitspuiten, zodat de kans op blokkades nog kleiner wordt. Interesse? Dan mag u ons meteen bellen.

Professionele rioolontstopping in Delft nodig? Dan belt u ons.

Onze Delftse expert is al zeer benieuwd naar uw opdracht. U krijgt contact met hem door ons nummer te bellen. Hij zal meteen een afspraak met u inplannen! Is er spoed bij het riool ontstoppen? Ook dan kunt u op hem rekenen.

Riool ontstoppen Delft?

Wij staan 24/7 voor u klaar!